logo

Plus Van Wijnbergen Vrijwilligersavond

Een gemeenschap is niets zonder vrijwilligers. Daarom organiseren wij elk jaar een vrijwilligersavond met een gevarieerd programma. Tijdens deze feestelijke avond bedanken we iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen voor zijn toewijding en enthousiasme.

Dit sfeervolle evenement wil je zeker niet missen! Aanmelden kan via het secretariaat van je vrijwilligersorganisatie. Het is helaas niet mogelijk om je als individuele vrijwilliger aan te melden.

Inschrijven kan vanaf 1 oktober 2023 tot en met 20 oktober 2023.

Na het sluiten van de inschrijftermijn wijzen we het definitieve aantal toegangskaarten per vrijwilligersorganisatie toe. Op deze manier heeft iedere organisatie de mogelijkheid om de vrijwilligersavond bij te wonen. De toegangskaarten worden per e-mail verstuurd. Wees zuinig met papier; laat je kaart via je smartphone scannen bij de entree. Uitprinten en meenemen mag ook.

Afmelden vrijwilligersavond

Kun je onverwachts toch niet aanwezig zijn, maar heb je wel een toegangskaart? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan onze verenigingsconsulent Tom Eijkelenberg via info@njoybeek.nl. Zo kunnen wij je kaart doorsturen naar een vrijwilliger die op de wachtlijst staat.

Met groot genoegen bezorgen wij alle vrijwilligers gratis deze gezellige avond. Jammer genoeg komt het jaarlijks voor dat tientallen mensen niet komen opdagen, terwijl ze wel een kaart hebben aangevraagd. Hierdoor moeten wij veel mensen teleurstellen die op de wachtlijst staan. Mocht je kaarten reserveren en deze niet gebruiken zonder afmelding, zijn wij helaas genoodzaakt €10,- per kaart in rekening te brengen bij de vrijwilligersorganisatie.

Houd onze social media in de gaten! Hier vind je aanvullende informatie over wanneer de vrijwilligersavond van dit jaar plaatsvindt en tot wanneer je iemand kunt nomineren voor een prijs.

Sport-, Cultuur- en Waarderingsprijs

Om zowel het vrijwilligerswerk als de sport- en cultuurbeoefening in de gemeente Beek aan te moedigen, wordt tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond de Sport-, Cultuur- en Waarderingsprijs uitgereikt. Welke activiteiten sprongen eruit het afgelopen jaar? Welke prestatie of gebeurtenis verdient volgens jou een podium? Per prijscategorie kan er één persoon, team of groep winnen.

Wil je iemand voordragen? Alle voorwaarden en het aanmeldingsformulier vind je hier.

Jeugdvrijwilligersprijs

Om het vrijwilligerswerk onder jongeren te stimuleren, is de Beekse Jeugdvrijwilligersprijs in het leven geroepen. Deze prijs is bedoeld voor Beekse jongeren tussen de 13 en 23 jaar die zich inzetten voor anderen. Ook deze prijs wordt tijdens de vrijwilligersavond uitgereikt.

Is er iemand in jouw omgeving die een inzamelingsactie heeft georganiseerd? Of wekelijks boodschappen doet voor de buurvrouw? Misschien wandelt je vriend(in) met de hond van een buurtbewoner die minder mobiel is.

Schiet je iemand te binnen? Nomineer deze superster dan via het aanmeldingsformulier. Alle voorwaarden en het nominatieformulier vind je hier. Let op! Er gelden een aantal voorwaarden en spelregels.