logo

PLUS Van Wijnbergen Vrijwilligersavond

MQ vrijwillligersavond2023 140
MQ vrijwillligersavond2023 140

Een gemeenschap is niets zonder vrijwilligers. Daarom organiseren wij elk jaar een vrijwilligersavond met een gevarieerd programma. Tijdens deze feestelijke avond bedanken we iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen voor zijn toewijding en enthousiasme.

Klik hier voor een verslag in woord en beeld van de PLUS Van Wijnbergen vrijwilligersavond 2023.

Sport-, Cultuur- en Waarderingsprijs

Om zowel het vrijwilligerswerk als de sport- en cultuurbeoefening in de gemeente Beek aan te moedigen, wordt tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond de Sport-, Cultuur- en Waarderingsprijs uitgereikt. Welke activiteiten sprongen eruit het afgelopen jaar? Welke prestatie of gebeurtenis verdient volgens jou een podium? Per prijscategorie kan er één persoon, team of groep winnen.

Wil je iemand voordragen? Alle voorwaarden en het aanmeldingsformulier vind je hier.

Jeugdvrijwilligersprijs

Om het vrijwilligerswerk onder jongeren te stimuleren, is de Beekse Jeugdvrijwilligersprijs in het leven geroepen. Deze prijs is bedoeld voor Beekse jongeren tussen de 13 en 23 jaar die zich inzetten voor anderen. Ook deze prijs wordt tijdens de vrijwilligersavond uitgereikt.

Is er iemand in jouw omgeving die een inzamelingsactie heeft georganiseerd? Of wekelijks boodschappen doet voor de buurvrouw? Misschien wandelt je vriend(in) met de hond van een buurtbewoner die minder mobiel is.

Schiet je iemand te binnen? Nomineer deze superster dan via het aanmeldingsformulier. Alle voorwaarden en het nominatieformulier vind je hier. Let op! Er gelden een aantal voorwaarden en spelregels.