Zet uw vereniging in de spotlight!

De Sport- en Cultuurpas Beek wordt op 17 juli gelanceerd!
De gemeente Beek doet dat op een ludieke, beweeglijke, geanimeerde, levendige én geheel eigen wijze via het project Be(ek) Alive! De verenigingen staan centraal tijdens deze leuke, gezellige en interactieve dag.
Geïnteresseerd? Lees dan verder!

Wat is de Sport- en Cultuurpas / Be(ek) Alive?
Rond 17 juli wordt bij alle inwoners van 18 jaar en ouder een kaart bezorgd waarmee ze worden geïnformeerd dat ze bij de aangesloten verenigingen gratis kennismakingslessen kunnen volgen om vervolgens te besluiten al dan niet lid te worden van de vereniging(en).
Op deze manier willen wij het verenigingsleven weer in de spotlight zetten om jullie zo te helpen nieuwe leden te werven. De kaart is echter pas de begin van de promotiecampagne.

Wat verwachten wij van de verenigingen?
In de aanloop naar 17 juli willen wij van alle verenigingen vragen om een filmpje op te nemen waarop u uw vereniging aanprijst.
U ontvangt van ons richtlijnen waar het filmpje aan moet voldoen en indien nodig kunnen wij u ook helpen met filmen (dit kan met een maximum aantal verenigingen).

Wij vragen verder aan u, in de maand september, de gratis kennismakingslessen ter beschikking te stellen voor geïnteresseerden.

Daarnaast willen wij u vragen of u op 17 juli tussen 10 en 13u beschikbaar wilt zijn om samen met ons uw vereniging in de spotlight te zetten.
De wethouders komen tijdens de rondgang langs diverse plekken in Beek waar verenigingen activiteiten uitvoeren. Op dat moment kunt u kort uw vereniging presenteren. Door de route en de beperkte tijd is het helaas niet mogelijk langs alle accommodaties te gaan.

De lancering
Tijdens de lancering gaan we 1 tot 1,5u een rondgang met de wethouders Diederen en Van Es maken door de gemeente Beek. Deze rondgang wordt live gestreamd via diverse sociale mediakanalen. Tijdens de lancering worden ook filmpjes van sport en cultuur in Beek getoond (die eerder door de verenigingen zijn opgenomen).
Op bepaalde plekken (pleinen, sportparken etc.) wordt gestopt om bij activiteiten stil te staan van de Beekse verenigingen.

In de maand september geven we weer bekendheid aan de Sport- en Cultuurpas, zodat de mensen geactiveerd worden om hun Sport- en Cultuurpas in te wisselen bij de verenigingen.

Aanmelden
U kunt zich als vereniging voor 15 april aanmelden om deel te nemen aan de Sport- en Cultuurpas via de onderstaande link naar het aanmeldformulier.

AANMELDFORMULIER

Share This