Sport- en beweegcongres Westelijke Mijnstreek 2021

okt 27, 2021

Stichting Ecsplore – onderdeel van de MIK & PIW groep organiseert op maandag 15 november het jaarlijkse Sport- en beweegcongres Westelijke Mijnstreek voor sportverenigingen. Na een bijzonder jaar waar we elkaar veelal digitaal gesproken hebben zijn we verheugd om elkaar eindelijk weer fysiek te ontmoeten. Omdat de noodgedwongen digitale variant van het congres in 2020 ook veel voordelen heeft gehad kiezen we in 2021 het beste van twee werelden. Dit betekent dat de week van 15 november volledig in het teken staat van inspiratie, ontmoeting en kennisuitwisseling voor verenigingen uit de Westelijke Mijnstreek. Zowel fysiek als digitaal.

Via deze weg willen wij u van harte uitnodigen om aanwezig te zijn bij het Sport- en beweegcongres Westelijke Mijnstreek 2021 op maandag 15 november om 19.00 uur. Locatie is het stadion van Fortuna Sittard (Milaanstraat 120 Sittard). Let op: op dit moment is een geldig CTB (Corona toegangsbewijs) verplicht. 

Daarnaast nodigen we alle verenigingen, zowel trainers als bestuurders uit om van dinsdag 16 november t/m donderdag 18 november deel te nemen aan (online) webinars en/of workshops.

De uitnodiging met informatie over de inhoud van het congres en workshops vindt u hier. 

Wilt u zich aanmelden? Klik dan HIER.

Share This