Tennisvereniging GTR

Tennis en padel voor jong en oud!

Tennis en padel bij GTR!

GTR is een van de grootste tennis/padelverenigingen van Zuid-Limburg met 10 verlichte tennisbanen en 2 padelbanen. Bij GTR gaan sportiviteit en gezelligheid hand in hand en zijn spelers van elk niveau en elke leeftijd van harte welkom, ook als ze nog nooit hebben getennist of gepadelt. Onze tennisbanen en padelbanen zijn in principe het hele jaar door te gebruiken.

Bij GTR worden er veel verschillende activiteiten aangeboden. Naast tennis/padel gerelateerde activiteiten zoals trainingen, competities en toernooien, worden er ook veel sociale activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan een toepavond, een Ladies Night, Pubquiz, Feest & Beest kamp, etc.

Er worden regelmatig leuke acties aangeboden om kennis te maken met zowel de padel- als tennissport. Houd onze website dus goed in de gaten: www.gtr-tennis.nl

Wil je kennismaken met GTR?
Op zaterdag 18 september van 09.00 – 11.00 uur kunnen geïnteresseerden gratis kennis maken met Padel bij GTR. Een gecertificeerde trainer zal een clinic verzorgen op onze nieuwe padelbanen.

Daarnaast zijn er twee tennisbanen beschikbaar voor de liefhebbers om een balletje te slaan.

Graag aanmelden via info@gtr-tennis.nl

 

 

Soort vereniging

Tennisvereniging

 

Locatie

Tennisvelden GTR
St. Jansgeleen 4
6176 RA Geleen / Spaubeek
Google maps >