Scouting St. Martinus

Scouting staat voor uitdaging!

WELKOM BIJ SCOUTING
ST. MARTINUS BEEK

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Onze groep bestaat uit ruim 100 jeugdleden en 30 stafleden. Naast de jeugdleden en stafleden (dat zijn de begeleiders van de jeugdgroepen) zijn er nog 15 vrijwilligers, die in een bestuursfunctie of andere functie de vereniging ondersteunen. Elke week komen de jeugdgroepen bij elkaar op ons gebouw “Ooshaka” dat in het bos ligt aan de Molensteeg in Beek.

Binnen onze groep zijn er verschillende speltakken waarin kinderen en jongeren uit één leeftijdsgroep hun spel spelen. Onze jongste leden starten bij de Bevers (5-7 jaar), waarna ze doorgroeien naar de Welpen (7-11 jaar). Na de Welpen komen ze bij de Scouts (11-15 jaar), waarna ze doorstromen naar de Explorers (15-18 jaar). Onze oudste jeugdleden heten de Roverscouts (18-23 jaar). Ben je ouder dan 23 jaar? Ook dan zijn er uitdagingen genoeg binnen Scouting Beek. Ga aan de slag als staflid of wordt op een andere manier vrijwilliger.

Soort vereniging

Scouting

 

Locatie

Ooshaka
Molensteeg 1
6191 KJ Beek
Google maps >

Contact

T –
Secretariaat@scouting-beek.nl

Krijtenberg 16
6099 DB, Beegden