Scouting De Windroos

Avontuur, ontwikkeling en plezier!

“Avonturen kun je niet downloaden”

Een wereld vol avontuur, daar staan we als scouting voor. En avontuur beleef je niet in je ‘comfort-zone’. Daar waar je buiten de gebaande paden gaat, start de ontwikkeling. Dingen doen en leren die thuis en op school niet zo snel doet en leert. Willen uitproberen, ontdekken, je laten uitdagen en doorzetten zijn eigenschappen die een scouting lid in zich heeft. We gaan de natuur in, we kamperen, leren een vuur maken en een eigen potje koken. De scouts leren ook een eigen bijeenkomst te organiseren. We dagen ze uit in verschillende rollen. Natuurlijk begeleiden we daarbij en stimuleren we de persoonlijke ontwikkeling. Dit vinden we als bestuur en leiding belangrijk. Lees meer over ons team.

Ons HK: hoofdkwartier
Onze locatie zijn twee lokalen in het gebouw van Basisschool Spaubeek en het schoolplein. Natuurlijk gaan we er vaak op uit, het bos en de velden van Spaubeek en omstreken. De ingang is aan de achterzijde van het schoolgebouw (ingang bovenbouw), via de parkeerplaats.

Kennismaken met Scouting De Windroos?
Dat kan voor de leeftijdsgroepen vanaf 7 jaar tot en met 15 jaar. Stuur bij interesse een e-mail naar secretaris@scoutingdewindroos.nl 

Soort vereniging

Scouting

 

Locatie

Schoolstraat 5 (ingang schoolgebouw via parkeerterrein Voetbalvereniging)
6176BZ Spaubeek
Google maps >