Limburgse Schaatsvrienden

Schaatsen en skaten!

Schaatsen en skaten voor iedereen in Zuid- en Midden-Limburg

Limburgse Schaatsvrienden is DE schaatsvereniging voor Zuid- en Midden-Limburg. We zijn een vereniging voor iedereen, van jong tot oud en van recreanten tot wedstrijdrijders. We organiseren dan ook allerlei verschillende activiteiten.

Zomerseizoen: Van april t/m september bieden we looptrainingen en inlineskate-trainingen aan. Deze zomertrainingen zijn bedoeld om de conditie op peil te houden en de techniek te verbeteren. De bostrainingen vinden plaats bij het Danikerbos en bij de Brunsummerheide. De inlineskate-trainingen vinden plaats op de ringbaan van sportlandgoed De Haamen in Beek.

Winterseizoen: Van oktober t/m maart schaatsen we op de ijsbanen van Glanerbrook in Geleen. Tweemaal per week is op de ijshockeybaan techniektraining. Van november t/m februari schaatsen we daarnaast bijna elke avond op de 400 meter buitenijsbaan van Glanerbrook, waar zowel techniektraining als conditietraining wordt gedaan. Wedstrijden en recreatieve tourtochten vinden ook plaats op deze buitenbaan.

Kennismaken met de Limburgse Schaatsvrienden?
Tot en met 23 september loopt ons zomerseizoen. Op maandag- en dinsdagavond vinden looptrainingen plaats, op donderdagavond hebben we skeelertraining.
Wil je graag eens komen kijken? We bieden voor iedereen drie gratis proeflessen aan. Dit geldt voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. Aanmelden voor een gratis proefles kan via onze website

Soort vereniging

Schaatsvereniging

 

Locaties

Sportlandgoed De Haamen – skeelerbaan
Bloote Weg 21
6191 EM Beek
Google maps >

Glanerbrook – ijsbaan
Kummenaedestraat 45
6165 BT Geleen
Google maps >

Geleen – looptraining
Ten Eysden 1, Geleen

Brunssum – looptraining
Akerstraat 128, Brunssum