GSV'28

Voetbal voor jong en oud in Genhout!

GSV’28 is meer dan voetbal

GSV’28 (Genhouter Sport Vereniging 1928) is een voetbalvereniging uit het Limburgse kerkdorp Genhout. De vereniging is opgericht op 1 maart 1928. De afgelopen decennia is ons ledenaantal flink gegroeid. Waar er in de beginjaren slechts enkele teams actief waren in de competitie, heeft GSV’28 op dit moment ruim 250 leden. Dat is behoorlijk voor een dorpje als Genhout waar 1.250 mensen wonen.

Onze teams spelen hun thuiswedstrijden op het Jean Nijsten Sportpark, genoemd naar de oud-voorzitter die ruim 30 jaar GSV’28 leidde en in 2008 helaas overleed. Het sportpark is gelegen tussen Klein Genhout en Groot Genhout, aan de straat ‘Op den Hoogen Boom’. Het sportpark bestaat uit 2 velden (1 kunstgras en 1 natuurgras), 6 kleedlokalen en een clubgebouw met onder andere een kantine en bestuurskamer.

GSV’28 staat bekend als een ambitieuze vereniging. Vanaf 1998 speelde ons rood-witte vlaggenschip 15 seizoenen in de 1e klasse D. Dat zorgde regelmatig voor verre reizen naar Noord-Limburg en Brabant. Sinds 2013 hebben we een stapje terug moeten doen met een plekje in de 2e klasse G. Ook andere seniorenteams en verschillende jeugdteams spelen op een voor de omvang van de vereniging hoog niveau.

GSV’28 is meer dan een voetbalvereniging. Ieder voetbalseizoen organiseren bestuur, activiteiten- en jeugdcommissie ongeveer 20 evenementen voor jong en oud. Veel voetballiefhebbers weten door de week en in het weekend de weg te vinden naar ons sportpark. Zowel voor een potje voetbal als gezelligheid met vrienden.

Kom je meedoen?

Trainingen zijn op maandag tot en met vrijdag. Zie voor specifieke doelgroep www.gsv28,nl. Aanmeldingen en informatie via info@gsv28.nl

Soort vereniging

Voetbalvereniging

 

Locaties

Jean Nijsten Sportpark
Op den Hoogen Boom 61
6191 PE Beek
Google maps >