Tennisvereniging BRZ

De club, dat zijn wij samen!

Samen op weg naar de leukste tennisvereniging van Limburg!

BRZ is een actieve, gezellige tennisvereniging met meer dan 400 leden. We beschikken over negen gravelbanen en een hardcourtbaan.

Presteren en recreƫren zijn bij ons even belangrijk. We willen zo hoog mogelijk meedraaien in de competitie en zorgen er via professionele en doelgerichte trainingen voor dat alle talenten zoveel mogelijk tot hun recht komen. Maar er is ook aandacht voor wie gewoon gezellig een balletje wil slaan. En voor mensen voor wie kunnen sporten niet vanzelfsprekend is. Via de sport binden we mensen samen en leveren zo een belangrijke maatschappelijke bijdrage.

Naast tennis willen wij ook een ontmoetingsplek voor mensen zijn vanuit onze maatschappelijke opdracht. Wij willen dat onze club een plek is waar mensen graag samenkomen: zowel jong als oud, zowel topsporter als recreant. We ontvangen onze leden gastvrij in een prettige omgeving. We willen laagdrempelig en toegankelijk zijn en verschillende doelgroepen samenbrengen. Een vereniging waar mensen deel uit van willen maken, waar zij zich thuis voelen en waar ze trots op zijn. De club, dat zijn wij samen!

Kennismaken met BRZ?

Dat kan op zondag 19 september in de middag. Meer info en aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@brztennis.nl

Soort vereniging

Tennisvereniging

 

Locaties

Sportlandgoed De Haamen
Bloote Weg 9
6191 EM Beek
Google maps >