logo

STOELYOGA bij De Zonnebloem

04 januari 2024

Meer en verantwoord bewegen is goed voor lichaam en geest. Dit hebben ruim 100 personen ervaren tijdens de stoelyoga lessen afgelopen jaar. Op verzoek gaan we hiermee dan ook door, onder begeleiding van een zeer ervaren yogadocente.

Stoelyoga is een ontspannende bewegingsvorm en kan al binnen 8 weken leiden tot minder pijn, meer energie en een betere stemming. Stoelyoga wordt zittend beoefend en is ook zeer geschikt voor mensen in een rolstoel.

De locaties zijn daarom dan ook allemaal rolstoel toegankelijk. En na afloop kan er gezellig worden nagepraat onder het genot van een kopje koffie of thee. De lessen worden gegeven in: Born, Geleen, Munstergeleen, Sittard, Spaubeek en Stein.

Deelname is mogelijk voor iedereen die als vrijwilliger of deelnemer is aangesloten bij de Zonnebloem. Wij jij ook meedoen en ben je nog niet aangesloten bij de Zonnebloem? Geen probleem! De Zonnebloem is er voor iedereen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking en er is geen contributie of lidmaatschapsgeld.

Bedenk wel VOL = VOL. Wil je meer weten of je aanmelden? Bel dan met Henriette Wijlaars 06-54736200 of mail naar activiteiten.dezonnebloem@gmail.com