Nieuwe NJOY Consulent

dec 10, 2018

Begin december 2018 heeft Margoo Timmermans het stokje overgedragen aan Milan Dijkstra. Margoo was 10 jaar lang het gezicht van NJOY in Beek en heeft NJOY dan ook gemaakt tot wat het nu is. Onlangs heeft ze een nieuwe uitdaging gevonden en Milan Dijkstra is haar opvolgster.

Mijn naam is Milan Dijkstra, ik ben 28 jaar en woon in Sittard. Ik ben niet geheel onbekend met en bij Gemeente Beek, want 5 jaar geleden heb ik tijdens mijn werkstage een bijdrage geleverd aan Sportlandgoed De Haamen. Ik vind sporten erg fijn, met name hardlopen. Eind oktober heb ik mijn eerste marathon, in Amsterdam, gelopen. Dat was een hele mooie ervaring!
Ik coördineer alle activiteiten die de verenigingen aanbieden voor de kinderen en de jeugd op de basisscholen, maar ook de Sportdagen in 2019 en het project Smart & Fit.

Ik ben bereikbaar via:
T 06 13098131
T 046 4389222
info@njoybeek.nl

Share This