Meld je aan voor het sportcongres Westelijke Mijnstreek 2017!

okt 13, 2017

Stichting Ecsplore organiseert op maandag 20 november het jaarlijkse Sport- en beweegcongres Westelijke Mijnstreek. Voor dit congres worden alle sportverenigingen uit de  gemeenten Sittard-Geleen, Schinnen, Stein en Beek uitgenodigd. Naast aanbod voor bestuurders hebben we net zoals vorig jaar ook aanbod voor technisch kader van uw vereniging.

Langs deze weg nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij het Sport- en beweegcongres 2017  op maandag 20 november om 18.45 uur. Locatie is het Rabobank Adviescentrum Westelijke Mijnstreek (Bergerweg 49 te Sittard). Het Sport- en beweegcongres heeft een informatief karakter met kennisoverdracht als belangrijk doel. Tevens kan er kennis en ervaring worden uitgewisseld tussen verenigingen en organisaties.

Naast de plenaire opening van Carl Verheijen komen de volgende workshops aan bod:

Workshops verenigingsbestuurders:

Workshop 1: ‘Vier inzichten voor sportbestuurders’ door Jan Minkhorst

Workshop 2: ‘De marktgerichte sportvereniging’ door Martijn Musters en Jos Vonk

 Workshops technisch kader:

Workshop 1: ‘Hoe kunnen sportverenigingen (blijven) aansluiten bij behoefte van het sportende kind door Mauro van der Looij en Martijn Bauer

Workshop 2: ‘Les en leidinggeven binnen de sportvereniging’ door Jurgen de Haan

In de bijlage treft u meer informatie aan over de sprekers en de inhoud van de workshops. U hoeft alleen een keuze te maken tussen de workshop voor bestuurders of technisch kader. Beide workshops komen voor u aan bod. Wij verzoeken u tijdig, uiterlijk woensdag 14 november, kenbaar te maken of u aanwezig bent. Inschrijven dient te gebeuren via onze website of via onderstaande link.

Aanmeldformulier Sport- en beweegcongres Westelijke Mijnstreek 2017.

Graag tot ziens op maandag 20 november!

Share This