Last Night of the proms

mei 20, 2022

Dit jaar viert Kon Harmonie St. Caecilia haar 170 jarig bestaan.  Dit doet zij o.a. met een jubileumconcert op zaterdag 2 juli om 20.00u en zondag 3 juli om 15.00u in de Asta te Beek.

Het thema van dit concert is Last Night of the proms. 

De Last Night of the Proms is de traditionele afsluiting van het Proms’ Season, een uitgebreide serie concerten in de Royal Albert Hall in Londen, waarbij het publiek zich bijzonder feestelijk aankleedt en met het orkest meezingt en meeklapt. Het concert kent een aantal vaste onderdelen zoals de beroemde nummers Land of Hope and Glory, You’ll never walk alone en We will meet again. En dat alles in een aangeklede zaal met Engelse attributen.

Dit muzikaal evenement is nog niet eerder vertoond in Beek. In een Engelse entourage kunt u genieten van muziek van de Harmonie die ondersteund wordt door het Beekse dameskoor Cosi Cantare en enkele leden van de Coriovallum Pipeband. Zowel het koor als de pipeband hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de muziekwereld en de Harmonie is dan ook blij dat beide verenigingen hebben toegezegd het feest op te luisteren. Maar dit is nog niet alles: ook u kunt uit volle borst meezingen om de sfeer van A Last Night of the Proms volledig te beleven. De teksten verschijnen op een groot scherm op het podium. U zult muziek horen van o.a. Ed Sheeran, Queen en natuurlijk diverse huisnummers van The Proms.

Kaarten à €7,50 voor dit unieke evenement kunt u kopen bij:

De Readshop, Markt 63, Beek
Schoenherstellerij Hoedemakers, Markt 22, Beek
Electro Lemmens, Burg. Janssenstraat 14a, Beek
Aan de kassa van het Asta theater op de dag van het concert.

PS : Kaarten zijn te koop contant of via gebruik van QR code (geen pinmogelijkheid)

Ook via ticketsale@harmonie-beek.nl kunt u uw entreekaarten bestellen. Geef wel aan of u het concert op zaterdagavond, aanvang 20.00 uur wilt bijwonen of op zondagmiddag, aanvang 15.00 uur. Uw kaarten liggen dan gereserveerd klaar bij de entree Op zaterdagavond zijn de zitplaatsen beperkt, op zondag zijn er zowel zit- als staanplaatsen.

De 170-jarige Harmonie hoopt haar verjaardagsfeest samen met u te mogen vieren op 2 en 3 juli 2022. Mis dit evenement niet! Laat de Koninklijke Harmonie ervaren dat zij graag gezien en gehoord wordt in onze gemeenschap.

Share This