logo

Jong In Beek 046

Welkom op de pagina van Jong In Beek 046!

Ben jij tussen de 13 en 23 jaar en wil je wat ondernemen? Wie kan je daar beter bij helpen, dan jongeren zelf? Vanuit dit oogpunt zet Jong in Beek zich in om Beekse jongeren te betrekken bij het maatschappelijke leven in onze gemeente.

Jong in Beek 046 wil graag een jongerennetwerk creëren binnen de gemeente Beek. Dit netwerk zal jongeren aanmoedigen zich actief in te zetten in de Beekse gemeenschap en het verenigingsleven. Wat nog veel belangrijker is: er zijn voor de jongeren! Uit onderzoek blijkt dat veel jongeren kampen met gevoelens van eenzaamheid.

Wil je hierover meer weten of je aansluiten bij ons jongerennetwerk? Stuur een e-mail naar jonginbeek046@gmail.com.

De spellenavond op 10 mei was een succes. 11 jongeren hebben samen met de organisatie een gezellige avond gehad.

Binnenkort volgt er informatie over de volgende activiteit van Jong In Beek.

Meet Jong in Beek 046!
Evy Ash, 18 jaar

Hee Hallo!

Ik ben Evy Ash, Ik ben 18 jaar en woon in Beek Ik zit op Gilde Opleidingen en doe de opleiding tot Verzorgende IG (2de leerjaar).

Mijn doel bij Jong in Beek is om de Beekse Jeugd meer in contact te brengen met elkaar, Ik wil ook graag kijken of er meer jongeren vrijwilligerswerk willen gaan doen omdat het eigenlijk heel leuk/gezellig is en niet alleen maar "Werken".

Kim Rooijakkers, 17 jaar

Hee Hallo!

Ik ben Kim Rooijakkers en ik ben 17 jaar en woon in Beek

Ik volg de richting verzorging in Maasmechelen, België en doe deze richting al 6 jaar. Daarna wil ik de opleiding ergotherapie volgen. Mijn doel bij Jong In Beek is zorgen dat jongeren (vrijwilligers) een plek hebben waar ze hun zelf kunnen zijn en dat ze zich gewaardeerd voelen. Ook dat minder jongeren zich minder eenzamer voelen en meer onder de jeugd/mensen komen.

Max van den Bongard, 22 jaar

Hee Hallo!

Mijn naam is Max van den Bongard, ben 22 jaar oud en woon in Spaubeek. 

Momenteel studeer ik nog altijd en ben ik bezig met een Pre Master.Als vrijwilliger ben ik zelf actief bij VV Spaubeek en KinderVakantieWerk Beek en hier ervaar ik zelf hoe tof het is om je in te zetten en iets voor anderen te kunnen betekenen!

Het doel van Jong in Beek is wat mij betreft vrij helder. Met Jong in Beek willen we jongeren in de Beekse gemeenschap beter betrekken in het verenigingsleven van de gemeente Beek. Want wat zijn nu redenen voor jongeren om vrijwilligerswerk te doen? Persoonlijke ontwikkeling, maatschappelijke betrokkenheid en synergie tussen verschillende relaties. Ik kan er nog een aantal benoemen, maar deze 3 zijn zeker al goede redenen om vrijwilligerswerk als jongere te gaan doen!

Jayden Frijns, 16 jaar

Hee Hallo!

Mijn naam is Jayden Frijns ik ben 16 jaar oud en woon in Beek. Ik volg als opleiding Cios en hierbij ben ik veel in de sportschool om zelf te trainen en om les te geven Ik wil graag bereiken dat er meer jongeren buiten zijn en gaan sporten/bewegen. Hierdoor voorkom je een deel eenzaamheid tussen jongeren en hierdoor bevorder je de sociale contacten.

Mariëlla Stevens, 24 jaar

Hee Hallo!

Ik ben Mariëlla, 24 jaar jong en sinds november lid bij JIB.In mijn vrije tijd vind ik het leuk om nieuwe plekken te ontdekken en een filmpje te pakken in de bioscoop. Ik geniet ook van wandelingen in de natuur of het lezen van een goed boek!Ik heb mij aangesloten als vrijwilliger bij JIB om mij voornamelijk te focussen op de jongvolwassenen van Beek en de eenzaamheid die ook in deze doelgroep voorkomt.Bij JIB zal ik mij gaan richten om de eenzaamheid onder jongvolwassenen aan te pakken. Denk aan het organiseren van gezellige meetings, een leuke spellenavond, maar vooral een fijne plek waar jongvolwassenen rond de 18-25 jaar elkaar leren kennen.

Jannick Gerritsen, PIW

Mijn naam is Jannick Gerritsen en ik ben jongerenwerker binnen de gemeente Stein en Beek. Een aantal van jullie zullen me vast herkennen van De Spot in Beek, waar jongeren uit de buurt wekelijks kunnen chillen. Daarnaast ben ik dit schooljaar ook regelmatig op Groenewald te vinden. Als je behoefte hebt aan een persoonlijk gesprek, het even niet zo lekker loopt, problemen met een leraar of medestudenten ervaart of gewoon wilt even chillen mag je me altijd aanspreken!👊🏽

Je komt in contact via socials: @jannick_jong046.

Tom Eijkelenberg, Gemeente Beek / NJOY Beek

Mijn naam is Tom Eijkelenberg en ik ben beleidsmedewerker bij de Gemeente Beek. Vanuit mijn functie als verenigingsconsulent stimuleer ik vrijwilligerswerk en verbind ik mensen, om zo eenzaamheid in Beek bespreekbaar te maken en terug te dringen. Ik vind het geweldig om samen met deze enthousiaste groep jongeren activiteiten te organiseren voor hun leeftijdsgenoten. Heb je vragen over vrijwilligerswerk of eenzaamheid? Neem dan contact op met mij via de contactpagina.