logo
mrt
22

Lezing Alpe d'HuZes in het Elsmuseum

De gratis lezing wordt gegeven op woensdagavond 22 maart 2023 vanaf 19.30 uur in het Elsmuseum van Beek, Wolfseynde 4 (t.o. raadhuis).

Alpe d'HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

“Een op de twee mannen en één op de drie vrouwen krijgen te maken met kanker. Mijn opa overleed in 1952, lang voor mijn geboorte aan longkanker. Sindsdien hebben we vele familieleden, vrienden en bekenden achter moeten laten. Dat is motivatie genoeg”, aldus Roland.

Roland en Marianna willen u graag meenemen naar Alpe d’Huez en Alpe d’HuZes en u vertellen over hun belevenissen, maar ook over de grootse vrijwilligersorganisatie (met een volledig antistrijkstok-beleid) en alle acties voorafgaande.

Op deze avond zal er ook gelegenheid zijn om uw blijk van waardering kenbaar te maken, middel het kopen van het kinderboek en andere spullen of een donatie te doen op de actiesite.

Iedere euro helpt. Komt u ook?

De gratis avond wordt gegeven op woensdagavond 22 maart 2023 vanaf 19.30 uur in het Elsmuseum van Beek, Wolfseynde 4 (t.o. raadhuis).

Graag aanmelden via de mail bij Françoise Daemen (secretaris v/d Buurtvereniging): francoisedaemen@gmail.com met vermelding van het aantal personen of bij Roland via: info@groeienenbloeien.nl

Informatie
Woensdag 22 maart 2023
19:30
Gratis
Rolstoel toegankelijk Dementie Fysieke beperking Verstandelijke beperking