Evenementgegevens

  • Datum:

Wielerfan? Kom 2 juni naar Genhout!

Op zondag 2 juni wordt de Ronde van Limburg weer verreden. Vanaf het middaguur zullen na de start in Stein doorkomsten in o.a. Genhout plaatsvinden. Rond 17.00 uur is de finish in de Hubertusstraat, maar vooraf is ook veel gezelligheid op het Pastoor Lipperts-Plein. Vanaf 14.30 uur is er een e-bike clinic door Giant Store Lemmens. Kom zeker een kijkje nemen.
➡️Voor de start-, finish- en doorkomsttijden kijk op www.rondevanlimburg.nl.
LET OP:
❗️Er zijn meerdere doorkomsten in Genhout, Beek en Geverik. De wegen worden per doorkomst vijf minuten afgesloten voor het verkeer.
🚫 Er kan op 2 juni niet geparkeerd worden in de Kleingenhouterstraat, Grootgenhouterstraat, Hubertusstraat en Op den Hoogen Boom.

RONDEVANLIMBURG is de oudste wielerklassieker van Limburg. De Omloop van de Maasvallei wordt al jaren gezien als een zware omloop voor startende renners. Tijdens het gehele wielerweekend (op zaterdag junioren en nieuwelingen en op zondag elite- en belofterenners) ligt onze expliciete nadruk op de jonge wielrenner. Deze kan enerzijds in een ideale omgeving optimaal genieten van de wielersport en anderzijds op deze pittige parcoursen de nodige ervaring opdoen en bewijzen dat hij klaar is voor een carrière als profwielrenner (bron: https://rondevanlimburg.nl/)