Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Aan alle leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8 van de Beekse basisscholen,
Op het Sportlandgoed De Haamen in Beek wordt op zaterdag 18 augustus door de Para- cycling vereniging Adelante on Wheels voor het eerst een dag georganiseerd die in het teken van de handbikesport zal staan.
In de ochtend zijn jullie van harte welkom om op de handbikebaan met je eigen fiets mee te doen aan een wedstrijdje! Heb je geen eigen fiets, zorgen wij voor een fiets.

Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom! Om 10.45 uur zal de ‘wedstrijd’ starten voor alle aanwezige kinderen op de handbikebaan op Sportlandgoed De Haamen. Om 12.00u zal dan de huldiging plaatsvinden voor alle kinderen die hebben deelgenomen.

Aansluitend zullen ’s middags om 13.30 uur handbikers uit heel Nederland op de handbikebaan deelnemen aan een tijdrit: een wedstrijd die begint op de handbikebaan van het sportpark vervolgens door de straten van Beek gaat om uiteindelijk te finishen op de handbikebaan. Jullie zijn  natuurlijk van harte uitgenodigd om deze toppers van de Adelante on Wheels Tijdrit aan te moedigen!!

Hoe kun je deelnemen aan de wedstrijd?
Stuur voor 10 augustus een mail naar info@adelanteonwheels.eu  met je naam, adres, je leeftijd en op welke basisschool je zit. Geef even aan of je een eigen fiets hebt of er een wil lenen (dan ook even vermelden hoe groot je bent)
En dan zien wij je op zaterdag 18-8-2018 op het sportlandgoed Haamen!