Doe mee tijdens de Nationale Sportweek!

aug 30, 2018

Nationale Sportweek 2018

In Beek willen we sport en bewegen voor iedereen mogelijk maken, van jong tot oud, een leven lang. Sportverenigingen, maar ook andere typen sportaanbieders, hebben hier een grote rol in. Van 15 t/m 29 september vind de Nationale Sportweek plaats. Het doel van de sportweek is mensen inspireren om meer te gaan bewegen, op hun eigen manier. Sporten en bewegen is heel divers, voor iedereen en kan op vele manieren. Sport en bewegen staat voor plezier maar ook voor gezondheid, samen zijn of juist grenzen opzoeken en presteren. Duizenden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties in Nederland stellen tijdens de Nationale Sportweek hun deuren open. Voor Beekenaren of als Beekse vereniging/sportaanbieder ook een mooie kans om het nieuwe sportieve (school)jaar en/of sportseizoen te openen!

Tijdens de sportweek vormt de gemeente Beek in samenwerking met de verenigingen en sportaanbieders een leuk en divers programma, voor jong en oud. Houd de berichtgeving vanuit gemeente, Sportlandgoed De Haamen, verenigingen en sportaanbieders dan ook goed in de gaten. Voor meer informatie ga naar www.nationalesportweek.nl of kijk regelmatig opĀ www.njoybeek.nl.

Zwemvereniging Becha, Judo- en Nunchakuclub Spaubeek, Anytime Fitness en Sportlandgoed De Haamen hebben zich al aangemeld met leuke (kennismakings) activiteiten bij de Nationale Sportweek. Dus leer snel de verenigingen en sportbedrijven in Beek kennen door je aan te melden voor een of meerdere activiteiten!

 

Share This