Corona informatiepagina vrijwilligersorganisaties

Op deze pagina vind je alle informatie over sport, cultuur en leefstijl
ten tijde van de coronacrisis. 

Actuele informatie over Coronamaatregelen en verenigingsgaanbod

Op deze website kunnen de Beekse verenigingen alle lokale nieuws, informatie over wet- en regelgeving, maar ook handige tips en informatie over het opstarten van activiteiten vinden met betrekking tot de Corona-maatregelen.

Heeft u vragen? Klik op de onderstaande contact button.

 

Financiële regelingen

Er zijn verschillende overheidsregelingen beschikbaar die vrijwilligersorganisaties steun kunnen bieden om de financiële gevolgen van de coronamaatregelen op te vangen. 

Hiernaast treft u de links naar de actuele regelingen van de overheid.

Heeft u vragen over de regelingen? Neem contact op met de verenigingsconsulent van de gemeente Beek. De contactgegevens leest u onder aan deze pagina.

Dit kan ook wanneer u andere vragen heeft met betrekking tot coronaproblematiek.

 

Actueel

 

Coronamaatregelen sport vanaf 15 januari 2022

Op 14 januari is weer een persconferentie geweest over de coronamaatregelen. Onderstaande maatregelen gelden vanaf 15 januari voor sporten en bewegen. Verruiming voor de sport Sporten binnen Sporten binnen mag weer voor alle leeftijden en op ieder moment; Vanaf 18...

Lees meer

Coronamaatregelen vanaf 28-11-2021

Maatregelen en dringende adviezen Voor iedereen geldt: blijf zoveel mogelijk thuis. Er geldt een sluitingstijd voor alle locaties en evenementen tussen 17.00 en 05.00 uur. 1,5 meter afstand is verplicht voor alle volwassen vanaf 18 jaar. Essentiele winkels zoals...

Lees meer

Week van het Samenzijn. Komt u ook?

Van 30 september tot en met 7 oktober wordt in Beek de Week van het Samenzijn georganiseerd.   Tijdens deze week organiseert Beek Samen in alle kernen gratis bijeenkomsten voor leden en niet-leden van de aangesloten verenigingen. Iedereen die er even uit wilt en een...

Lees meer

Handige links

Hier treft u handige links aan naar websites met informatie over de Corona in relatie tot sport, cultuur en leefstijl.

 

 

Algemene websites

Hier treft u handige links aan naar websites met algemene informatie over Corona

Informatiebladen
Infoblad 1 – 28-11-2021
Infoblad 2 – 28-11-2021

 

Meer info?

Mijn naam is Tom Eijkelenberg, ik ben verenigingsconsulent bij de gemeente Beek / NJOY. Vanuit mijn functie help ik vrijwilligersorganisaties (verenigingen en stichtingen) met vragen over financiën, beleid, sponsoring enzovoorts. Ook organiseer ik activiteiten voor NJOY en evenementen voor de gemeente Beek.

Heb je meer vragen over onze activiteiten tijdens de coronacrisis? Of loop je tegen een ander probleem aan? Bel of mail gerust.

De verenigingsconsulent van de gemeente Beek is te bereiken via:
T 046 – 43 89 222
info@njoybeek.nl