Bewegen op het Balkon in Beek

apr 25, 2020

Het zijn vreemde tijden in dit onwerkelijke Corona tijdperk. Op het hele Sportlandgoed De Haamen is het stil. Maar ook op andere sportaccommodaties is geen bedrijvigheid. Toch is bewegen -juist in deze tijd- erg belangrijk! Daarom organiseert De Haamen in samenwerking met NJOY een uitdagende, fitte en vooral leuke beweegactiviteit “Bewegen op het Balkon”.

Elke dinsdag en woensdag brengen beweeginstructeurs uitdagende beweeglessen voor de bewoners van de Carmel flats tot uitvoering. Op afstand en vanaf het balkon kunnen bewoners aan laagdrempelige oefeningen op muziek deelnemen. Iedereen kan meedoen, jong én oud. Dus doe gezellig mee en zorg dat dat u ook in deze tijden voldoet aan de beweegnorm. Voor kinderen is dat 1 uur matig intensief bewegen per dag. En voor volwassenen 2,5 uur matig intensief bewegen per week.

De activiteit duurt een half uur. Zie onderstaand schema wanneer we bij uw flat langs komen! Heeft u vragen neem dan contact met ons op via: info@dehaamen.nl.

Wilt u na de Coronacrisis bij De Haamen komen sporten/bewegen? Kijk dan op www.dehaamen.nl voor al onze activiteiten. Op de vernieuwde website www.njoybeek.nl kunt het terecht voor al het sportaanbod in gemeente Beek, voor jong én oud.

 

Share This