Bewegen in Beek – De Haamen

mrt 7, 2022

Vindt u het lastig om in beweging te komen of te blijven? Of wilt u kennismaken met het beweegaanbod van De Haamen?
Bekijk dan het aanbod hieronder.

Sport en Spel
Bewegen in groepsverband is goed voor uw lichaam, geest én uw sociale contacten. Ook draagt het bij aan uw zelfstandigheid en gezond(er) ouder worden. Elke week kunt u deelnemen aan één of meerdere beweeglessen in de sporthal. Meer informatie leest u op de website van De Haamen

Sportief wandelen
Sportief Wandelen is een sportieve en veilige beweegvorm die in groepsverband wordt beoefend. De lessen worden zorgvuldig en verantwoord opgebouwd. Bij Sportief Wandelen gaat u op een verantwoorde manier werken aan uw conditie, kracht en stabiliteit. En dat gezellig in groepsverband en in de heerlijke buitenlucht!
Meer informatie leest u op de website van De Haamen.

Multisport en -beweeggroep
Sport en bewegen is niet alleen leuk maar ook nog eens gezond. Ook met een (lichamelijke) beperking of chronische aandoening zijn er voldoende mogelijkheden om te sporten en bewegen. Daarom organiseert De Haamen i.s.m. revalidatie centrum Adelante een ‘Multi Sport- en Beweeggroep’ voor iedereen met een lichamelijke beperking vanaf 8 jaar. Je maakt elke woensdag kennis met verschillende sporten en vormen van bewegen.
Meer informatie leest u op de website van De Haamen

Dameszwemmen
Zwemmen is niet alleen gezond, maar ook gezellig! Dameszwemmen is speciaal voor vrouwen die bij voorkeur alleen in het gezelschap van andere dames willen zwemmen. Zo kunt u in een veilige en gezellige omgeving zwemmen en ontspannen. Elke week heeft u dinsdag en donderdag de mogelijkheid om heerlijk ontspannen en op eigen tempo te zwemmen. Geniet tijdens het dameszwemmen van een fijne omgeving waarin u kunt sporten of ontspannen in gezelschap zwemmen van andere vrouwen.
Meer informatie leest u op de website van De Haamen

Aquabootcamp
Aquabootcamp is crossfit, maar dan in het water: een combinatie van kracht- en conditietraining met een interval- en/of circuitsysteem. Een intensieve full body work-out gericht op het verbeteren van de conditie en het versterken van de spieren. De lessen zijn afwisselend en uitdagend.
Meer informatie leest u op de website van De Haamen

Aquajoggen
Aquajoggen is een uitstekende vorm van bewegen in water en biedt elke deelnemer een goede basis voor verbetering op meerdere vlakken: zoals conditie, uithoudingsvermogen, snelheid, coördinatie en kracht.
Meer informatie leest u op de website van De Haamen

Aquarobics
Aquarobics is een uitstekende vorm van bewegen in water op muziek en biedt elke deelnemer een goede basis voor verbetering op meerdere vlakken: zoals conditie, uithoudingsvermogen, snelheid en kracht.
Meer informatie leest u op de website van De Haamen

Fit & Vitaal
Fit & Vitaal is een sportieve groepstraining waar gezondheid, plezier en na afloop gezelligheid heel goed samengaan. Het accent van Fit & Vitaal ligt op de beweegmogelijkheden van het gehele lichaam. Er komen oefeningen aanbod gericht op lenigheid, coördinatie, kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en ontspanning (o.a. door gebruik te maken van de weerstand van het water).
Meer informatie leest u op de website van De Haamen

Banenzwemmen
Zwemmen is een gezonde vorm van bewegen waarbij de kans op blessures minimaal is. Door te zwemmen verbrand u calorieën, verbetert u conditie en houdt u de spieren en gewrichten in uw lichaam soepel.
Meer informatie leest u op de website van De Haamen

 

Share This