Wedstrijdzwemmen

Zwemmen saai?!?!?! Welnee!!! Kom wedstrijdzwemmen!

Schrijf je nu in!

Er is geen andere sport waarbij je meer spieren gebruikt dan bij het zwemmen. Zwemmen zorgt ervoor dat je een goede conditie krijgt en het is een leuke en frisse ontspanning.

Om een idee te krijgen wat het trainen van wedstrijdwemmen inhoudt kun je je via NJOY opgeven om een aantal keer mee te trainen. Special voor NJOY maakt zwemvereniging Becha op vrijdagavond ruimte om jullie kennis te laten maken met de zwemsport. De trainingen worden onderverdeeld in techniek– en condietrainingen, zodat je op de wedstrijd goede tijden kunt zwemmen. Tijdens de trainingen lopen er voldoende trainers rond om aanwijzingen en tips te geven.

Becha is een zwemvereniging voor alle jeugd vanaf 6 tot 18 jaar die in bezig is van een A-en B-diploma en zich verder wil bekwamen in het wedstrijdzwemmen. Onze zwemclub is er voor iedereen, niet alleen voor kinderen die goed zijn in zwemmen, maar ook voor de kinderen die het nog niet zo goed kunnen.

Deelnemers die interesse hebben om verder te gaan in de zwemsport kunnen na de proeflessen van NJOY nog een aantal weken proefzwemmen om te kijken of de zwemsport echt bij hen past.

Leerkracht

Zwemleerkrachten van Zwemvereniging Becha

Groepen

3 t/m 8

Dag

Vrijdag

Tijd

18.00 – 18.40 uur

Duur

10 keer

Data

Vanaf 26 oktober 10 weken achter elkaar.

Locatie

Zwembad – Sporthal De Haamen

Opmerking

Deelnemers dienen in bezit te zijn van minimaal het A en B-diploma. Ouders zorgen zelf voor vervoer van en naar het zwembad. Denk uiteraard aan je zwemspullen.