logo

BRZ Tennis & Padel

Icoon voor aanbiedertype Sport Sport / Racketsport

Deze bijzondere Beekse vereniging zag op 1 januari 1927 het levenslicht. Waar we begonnen met 26 leden, is LTC B.R.Z. ruim 95 jaar later uitgegroeid tot een vereniging waar zo’n 600 leden op recreatief en competitief niveau hun hobby uitoefenen: tennis spelen. In mei 2022 zijn er nieuwe padelbanen aangelegd waardoor het nu ook mogelijk is om padel te spelen.

Het park beschikt over acht verlichte tennisbanen, waarvan er vier overdekt zijn in de wintermaanden: je kunt dus het hele jaar droog spelen. Verder zijn er drie padelbanen, een hardcourtbaan en een mooi, gezellig clubgebouw.

Presteren en creëren zijn voor ons even belangrijk. Enerzijds voeren we een beleid waarbij alle talenten zoveel mogelijk tot hun recht komen, anderzijds is er veel aandacht voor wie gewoon gezellig een balletje wil slaan. Het is onze ambitie om liefhebbers te verbinden binnen onze vereniging door middel van optimale sportfaciliteiten en gezelligheid. We gaan respectvol om met elkaar en onze prachtige omgeving. Wij willen graag de leukste tennis- en padelvereniging van Limburg zijn. In 2021 werden we door de Nationale Tennis- en Paddelbond genomineerd voor Vereniging van het Jaar.

Bij BRZ ben je al lid voor max. €130,- per jaar, excl. trainingskosten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Doelgroep
Leeftijden
  • Kinderen (tot 12 jaar)
  • Jeugd (vanaf 12 jaar)
  • Volwassenen (vanaf 18 jaar)
  • 65+
  • Speciaal aanbod