Beek start spreekuur voor sport- en cultuurverenigingen

apr 9, 2020

Vanaf vrijdag 10 april houden wethouders Ralph Diederen (sport) en Thijs van Es (cultuur) wekelijks tussen 10.00 en 12.00 uur een spreekuur voor Beekse sport- en cultuurverenigingen die geraakt worden door de coronamaatregelen.

Het Beekse college heeft deze week besloten om voor verenigingen uitstel van huurbetaling mogelijk te maken. Daarnaast is besloten om reeds uitgekeerde waarderings- en stimuleringssubsidies niet terug te vragen. Tijdens de spreekuren kunnen de verenigingen terecht voor vragen hierover, maar ook voor een luisterend oor.

Wethouder Ralph Diederen: „De coronacrisis is voor iedereen een verwarrende tijd, die niet zonder gevolgen is. Collega Thijs van Es en ik gaan spreekuren houden omdat we willen weten wat onze verengingen bezighoudt, zodat de gemeente hen waar mogelijk kan ondersteunen.”

Deelname aan het spreekuur is op afspraak. Dat kan bij het bestuurssecretariaat van de gemeente, via 046-4389353 of e-mail: bestuurssecretariaat@gemeentebeek.nl. Het spreekuur gebeurt telefonisch of via videobellen.

Share This